Aulich Prestige - II. ütem

Társaságunk 2. beruházása Miskolc leg exkluzivabb részén, ahol az
" A U L I C H - P R E S T I G E " - fogalom
biztonságot nyújtó védjegye az új otthonra vágyóknak.
Panorámás otthonok 39-137 m2-ig, Miskolc egyik legszebb részén, magas szintű műszaki tartalommal - ez az Aulich Prestige lakópark II. üteme
Kényelemre hangolt, tágas lakások az Ön igényeihez igazítva, a város és a tokaji dombok csodálatos panorámájával a Knézich Károly utcában.

Lakások négyzetméter árai:
310 000 – 359 000 Ft/m2

Építés éve: 2016 - 2017
Tervező: Iván Valéria építész, műemlékvédelmi szakmérnök

A lakóparkról

A Miskolc belvárosától mindössze néhány percre található Aulich Prestige lakópark a maga nemében páratlan vállalkozás, hiszen a két, egyedi kialakítású lakóépületet a II. ütemben újabb épületek követnek melyek a miskolci viszonylatban egyedülálló adottságokkal rendelkező panorámás telken kapnak helyet.

A három újabb egyedi tervezésű épülethez ( A,B,C ) teremgarázs, földszint, három emeleti szint és tetőtér tartozik, szintenként 4 - 6 panorámás, fedett teraszos lakással.
A 39-137 m2-ig terjedő lakásméretek a legkülönbözőbb igényeket is ki tudják szolgálni. A legfelső szinteken nagyszerű penthouse lakások várják igényes lakóikat. A lakások magas szintű műszaki tartalommal és minőségi anyagok felhasználásával készültek.

Az nyílászárók és a falak emelt szintű hőszigetelése, a lakások közötti hangszigetelése, a legmodernebb klima és árnyékolástechnika elökészítése, valamint a heti programozású lakás termosztátok jelentik a vásárlóknak a biztonságot az életterük és a befektetésük számára.

Elhelyezkedés

Miskolc Aulich utca méltán kiérdemelte a “ Miskolc Rózsadombja” cimet, mert a környezetében kizárólag rendezett, parkos kisebb nagyobb társasházak és villák találhatóak.

Az Aulich utca központi elhelyezkedése miatt a környék infrastrukturális ellátottsága kiváló, posta, óvoda, iskola, játszótér található a közelben. A project II. üteme a Knézich Károly utcában kapott helyet, tágas nagyvonalú enyhén lejtős telken.

Térkép

Látványtervek

Műszaki leírás

Az épület a terepszint felett 2 szabadon álló A-B-C épületként jelenik meg, összesen 70 lakással. A felépítmények által meghatározott kontúr alatt közös használatú 1 szintes teremgarázs készült az "A "épület alatt 50+10 a "B","C" épület alatt 28 gépkocsi tároló kapott helyet.

A teremgarázs külsőgépkocsi behajtókon közvetlenül a Knézich Károly utcáról közelíthető meg. Az épületek földszint + 3 emelet + penthouse szint szerkezetű. Az épületek megformálásánál az illeszkedés jegyében a jelenkor modern elvárásainak megfelelő épületeket vettük mintául, folytatva az I. ütem sikerét.

A lakásokhoz kivételesen nagy teraszok tartoznak. A lakások gyalogosan önálló bejáraton vagy a teremgarázsból közelíthetők meg - természetesen korszerü liftekkel vagy a lépcsőházakon keresztül. A pinceszintre vezető rámpára a tulajdonosok elektromos garázskapun juthatnak be.

A pinceszinten az autóbeállókon és tárolókon kívül a szükséges gépészeti berendezések helyezkednek el. A szint minden épületből gyalogosan, lépcsőházon át, és liften is megközelíthető. A lépcsőházakat előterekkel védjük. Az épületek szeméttárolója az előkertben, a kerítéssel egybeépítve található. A pincetömb épülettel, úttal, vagy járdával nem fedett részein intenzív zöldtetőt létesítünk.

A pillérek, pince körítőfalak, lépcsőházi falak, födémek, és a homlokzati merevítőfalak monolit vasbetonból, illetve vízzáró monolit vasbetonból készülnek. Homlokzati kitöltőfalak 30 cm-es tégla falazatból. Lakás elválasztó falak hanggátló téglából készülnek - (az alkalmazott falazó anyag laboratóriumi vizsgálati értéke alapján). A lakáselválasztó falazatok építésekor figyelmet fordítunk az akusztikai követelmények betartására. A belsőválaszfalak szárazépítési technologiával gipszkaton falbol kerülnek megépítésre. A belső válaszfalak fémszerkezetét mindkét oldalon dupla gipszkarton borítással látjuk el, a falak között közetgyapot szigetelest alkalmazunk. Az épület teljes, fűtött belsőteret határoló külsőfalszerkezeteire 12 cm vastagságban rögzített polisztirol hőszigetelés kerül. Az épület lapostetős, zárófödémein egyenesréteg-felépítésű, kavicsleterheléses tető készül.

Az épület teljes külső felületein homlokzati vakolatrendszert alkalmazunk.

A garázsterekben kopásálló kéregerősítéssel ellátott beton burkolat készül. Az épület közös használatú helyiségeiben ragasztott csúszásmentes, fagyálló kőporcelán burkolat. A kerti térburkolatok 4 cm vastagságú beton térkőanyagúak. A lakásokban ragasztott kerámiaburkolat (anyagában színezett vagy mázas gres) kerül. A szobákban padlófűtéshez is alkalmazható laminált padló kerül beépítésre - tölgy, juhar, bükk, akác választható színekben. A fedett teraszokon ragasztott fagyálló porcelánkerámia burkolatot használunk.

Az épület vizes helyiségeiben mázas kerámia falburkolat készül. Fürdőszobákban, WC-helyiségekben ajtó magasságig rakva. A fokozott vízterhelésnek kitett falfelületeken (kád, zuhanyzó melletti falfelületek) vízszigetelést, flexibilis csemperagasztóval rögzített kerámia falburkolatot alkalmazunk. A lakásfalakon és födémeken felületcsiszolás és glettelés után 2 réteg beltéri diszperzites falfestés készül.

A lakások homlokzati nyílászárói részben alumínium és műanyag - 3 rétegű üvegezéssel készülnek. Kívül és belül fehér színben. Minden homlokzati nyílászáró Ug= 0,69 W/m2K hőszigetelő értékű, és 4/16/4/16/4 mm-es üvegezéssel készül.

A lakásbejárati ajtók biztonsági szabványos ajtók, hang- és hőszigeteléssel ellátott.

Biztonsági felszereltségükben megfelelnek a MABISZ előírásainak, az előírt hang- és hőszigetelési értékeknek. A lakások belső ajtói laminált felületűek választható színekben.

A lakások fogyasztását ( víz, áram) egyedi mérőkkel mérik. A fűtéshez és melegvízellátáshoz a pinceszinten központi kondenzációs fali gázkazánt helyezünk el. A lakásokban egyedi hőmennyiségmérést alkalmazunk. A lakások melegvízellátására a garázsszinten elhelyezett központi tárolót terveztünk melyből a lakásokba cirkulációs kör biztosítja a vízvételi helyek számára az azonnal rendelkezésre álló melegvíz igényt. Az épületekben padlófűtést, alkalmazunk. A lakások hőmérsékletének szabályozását a nappaliban elhelyezett szabályozó biztosítja.

A fürdőszobák, WC-k szellőzése elszívó ventillátorokkal működik, a konyhák részére a lakasaink egy részének elszívási lehetőséget biztosítunk, egyéb lakásainkban a konyhai elszívás aktív szenes páraelszívó beépítésével lehetséges ( kérjük vásárlás elött egyeztesse a kiválasztott lakás müszaki lehetöségeit ). A konyhabútort, konyhagépeket az ár nem tartalmazza. A gépkocsitárolóban a tűzoltósági előírásoknak megfelelően elszívórendszert működtetünk.

A 80 nm- nél nagyobb méretű lakásokban biztosítjuk a split rendszerű klímaberendezést a nappali helyiségekben, melynek a kültéri egységhez a (fedett teraszokon helyezhető el) csövek elhelyezését kivitelezzük.

WC-ben fehér porcelán kézmosó és WC csésze, fürdőkben burkolt felületű zuhany illetve kád, krómozott egykaros csaptelepekkel és zuhany szettel kerül beépítésre. A fürdőszobákba fehér porcelán mosdókagyló kerül krómozott egykaros csapteleppel. A mosó-, és mosogatógép számára csatlakozások kerülnek kialakításra. A pipere szekrény, pipere tükör, beépített szekrények, zuhanykabin nem tárgya a szerződésnek.

A lakásokban a közlekedőkben, folyosókon és vizes helyiségekben energiatakarékos lápatesteket szerelünk. A nappaliban és szobákban a csillárokat, egyéb lámpatesteket a szerződés nem tartalmazza.
A lakások áramköreit süllyesztetten szerelt, egysoros elosztószekrényben elhelyezett kisautomatákkal biztosítjuk. Szerelési magasságok kapcsolók, nyomógombok esetében 1,0m, erősáramú csatlakozó aljzatok esetében 0,40m, konyhában 1,20m. Biztonsági világítás: A közlekedőterületek, menekülési útvonalak irány-mutatására inverteres on-line üzemű (állandóan működő) vészvilágítási lámpatesteket tervezünk.

Érdeklődés

Kapcsolat

Aulich Prestige
otthon a város felett
Amennyiben lakásvásárlással kapcsolatban érdeklődne, kérjük küldjön nekünk emailt, vagy töltse ki az űrlapot. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Érdeklődését köszönjük!

Kiemelt értékesítési partnereink:

   

Kattintson a logo-ra és kérjen egyedi árat!